Ooit al willen zingen met een band? Zou je een keer op het podium willen staan? Dat kan! Theater Dakota en Musicon organiseren een ‘talentenjacht' voor zangers en zangeressen van 65+. De Musicon Rock Band dBidh (allemaal oudere muzikanten uit Den Haag) begeleidt de deelnemers tijdens hun optreden. De deelnemers worden bijgestaan en gecoacht door bandcoach Remco Visker.

De deelnemers aan het songfestival zingen een cover en oefenen die cover met de band. Remco geeft je op die oefendagen tips en coaching. In maart wordt gerepeteerd met de band. Op zondag 18 maart treedt je op, samen met de band, in Dakota. Familie, vrienden, buren, kennissen, iedereen die maar je wilt, kunnen komen kijken. En ze kunnen meestemmen! Aan het einde van de show wordt een winnaar uitgeroepen die zich The Haagse Voice Senior mag noemen.

Deelnemen aan het Ouderen Songfestival is GRATIS. Natuurlijk moet je kunnen zingen, maar denk niet dat je niet goed genoeg bent. Pak de uitdaging aan! Wil je en kun je zingen: geef je op! Dat kan via www.theaterdakota.nl en via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 070 3600 252.

 

Op maandag 12 februari 2018 (vanaf 19.00 uur) zijn er audities in Dakota. Dit zijn geen strenge, onprettige audities. Bereid een lied voor en zing deze! Dat is bij voorkeur a capella. Bandcoach Remco neemt zijn gitaar mee en zal ook wat met je zingen. We zijn voornemens om 10 - 12 zangers/zangeressen mee te laten doen aan het Ouderen Songfestival. 

In maart oefen je 1 x met de band (uitgebreide repetitie en coaching), op zaterdag 17 maart is er een doorloop met alle deelnemers en op zondag 18 maart de eindshow!

Het wordt geweldig. Muzikaal én laagdrempelig!

Online aanmelden en informatie:

http://www.theaterdakota.nl/nieuws/doe-mee-speciaal-voor-65/