escampfestival 14 september

 

Zaterdag 14 september is het Escampfestival bij winkelcentrum Leyweg! Met optredens van Ali B, Dries Roelvink, Numidia, Umit C, Florence Swingt en de hoogtepunten van 'Dakota's Ook van Jou Songfestival’.

Een samenwerking met het Residentie Orkest en Musicon
– dBidh. Ook talenten uit Escamp laten zich horen! Shop bij de kraampjes en kijk welke leuke acties de winkeliers hebben. Of doe mee aan de sport en spelactiviteiten. Volg een voetbalclinic bij Touzani, maak kennis met taekondo of handbal. Ook de kinderen vermaken zich prima: spring op het kussen, speel djembe, doe mee met een tekenwedstrijd en laat je schminken.

Energiezuiniger leven en kosten besparen? Kom naar de tent van Duurzaam Den Haag. Hier kun je springen om energie op te wekken voor je foto, een lekker bakje koffie bij elkaar fietsen en gasloos pannenkoekjes bakken.

Meer info over gezond leven? Praat bijvoorbeeld met de buurtsportcoach of met de apotheker. Kijk bij Servicepunt Arbeid voor hulp bij het zoeken van een baan, een stageplek, opleidingen of vrijwilligerswerk.

Natuurlijk kun je ook genieten van lekker eten en verfrissende drankjes! Tussen 11.30 en 18.00 uur gebeurt het. Bij winkelcentrum Leyweg en het Melis Stokepark!

Toegang is gratis. Kom vooral met openbaar vervoer, de fiets of lopend. Parkeren in de wijken is lastig, dus maak gebruik van de parkeergarages Leyweg P1 (Hemazijde) of P2 (Jumbozijde).