Beste meneer/mevrouw,

Bij het kruispunt van de Leyweg en de Hengelolaan werken wij aan een nieuw woongebouw: DE LEY. Over dit project zijn wij eerder met elkaar in contact geweest.

Graag laten wij u weten dat wij de komende weken een vervolgstap zetten in het participatieproces. We nodigen u van harte uit om weer mee te denken over het project. We kunnen u dan ook laten zien hoe we met eerdere opmerkingen uit de buurt zijn omgegaan in het ontwerp van het gebouw.

We organiseren de komende tijd een aantal meedenk-momenten voor de buurt

Daarvoor sturen we deze week brieven naar direct omwonenden. Deze brief vindt u in de bijlage. We organiseren meerdere momenten waarop buurtbewoners mee kunnen denken over DE LEY. Ook de gemeente zal hierbij aanwezig zijn.

Zo kunt u verder meedenken

U kunt op de volgende manieren meedenken:

  • Inloopbijeenkomst op zaterdag 12 oktober van 10:00 – 12:30

We organiseren een inloopmoment, waar ook de architect van DE LEY aanwezig is. Ook zijn er medewerkers van het projectteam en de gemeente. U kunt langskomen om het project te bekijken en vragen te stellen. Of uw aandachtspunten en ideeën te bespreken. De locatie van deze bijeenkomst is theater filmhuis Dakota (adres: Zuidlarenstraat 57).

  • Online vragenlijst

Van 14 oktober tot en met 1 november kunt u een korte vragenlijst invullen op:

www.de-ley.nl

  • Loop binnen bij De Hypotheker

Op maandag 14 en 28 oktober van 14:00-17:00 kunt u binnenlopen. Hier kunt u tekeningen en beelden van het project bekijken. Medewerkers van het projectteam beantwoorden graag uw vragen. U kunt ons dan vinden in het kantoor van de Hypotheker (adres: Hengelolaan 175D)

  • Straatinterviews

Op dinsdag 29 oktober van 10:00-13:00 staan we op straat om uw mening te horen. U vindt ons in de omgeving van het kruispunt van de Leyweg en de Hengelolaan winkelcentrum Leyweg.

 

Meer weten? Of heeft u vragen?

Kijk op www.de-ley.nl en laat hier ook uw vragen en opmerkingen achter. We zijn benieuwd naar uw inbreng! Voor vragen weet u ons te vinden en zijn we graag bereikbaar

Met vriendelijke groet,

Namens het projectteam DE LEY

Job van der Veer

Bijlage: brief aan direct omwonenden