In Escamp zijn veel organisaties en bewonersgroepen, met vaak heel goede plannen en ideeën.

Deze worden niet altijd door de gemeente ondersteund en dan stopt het vaak daarmee.

Dit is zonde, want in Nederland bestaan ook een aantal fondsen die bereid zijn organisaties en bewonersgroepen financieel te ondersteunen.

Maar wat zijn dit voor fondsen en hoe kan je ze bereiken? Waarvoor kan je geld vragen, en wat zijn de voorwaarden? En hoe doe je dan een aanvraag?

Om deze vragen te beantwoorden organiseert MOOI Welzijn, in samenwerking met Fonds 1818, het project ‘Fondsenwerving in de wijk’.

Dit jaar organiseren we een informatieavond bij u in de buurt.

De volgende punten komen aan bod:

  • Welke fondsen zijn er en wat zijn de mogelijkheden?
  • U kunt uw idee delen met andere bewoners en kijken of het in aanmerking komt voor een subsidie of fonds.
  • Heeft u al een concreet idee? Dan kunnen we u helpen bij het opstellen en afhandelen van een subsidie of fondsaanvraag.

U hoeft niet een ‘officiële’ organisatie te zijn; er zijn ook mogelijkheden voor bewoners die geen stichting of vereniging hebben.

 

De informatieavond wordt gehouden op: woensdag 12 september van 19.15 tot 21.00 uur, Ontmoetingscentrum Morgenstond, 1e Eeldepad 3A in Den Haag.  Toegang is gratis.

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Voor aanmelding en meer informatie kunt u terecht bij: Yamina Akachar, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.